Image

Quality assurance doctor's certificate

Tervetuloa blogisivuillemme! Kaada itsellesi kuppi tuoretta, tuoksuvaa kahvia ja ota aikaa itsellesi nyt. Uppoudu kirjoituksiin, josta löydät paljon hyödyllistä tietoa! Täältä löydät mielenkiintoisia artikkeleita jalokivistä, koruista, ja käytännön vinkkejä hyvän lahjan valitsemiseen. Jos haluat shoppailla itsellesi, autamme sinua korujen valitsemisessa, jotta tuotteemme tekevät jokapäiväisestä elämästäsi onnellisemman pitkäksi aikaa tai moneksi vuodeksi!

Toivotamme sinulle mukavia lukuhetkiä!

Terveisin, korutv.fi tiimi

Onnenkivet horoskooppimerkkien mukaan

Jalokiville ja talismaneille on annettu erityistä voimaa vuosisatojen ajan. Uskotaan, että jos pidät personoitua jalokiveä lähellä vartaloasi, olipa se sitten raaka tai hiottu koru,

Hajuveden tilaaminen verkosta: Näin valitset hajuveden verkossa ilman tuoksunäytettä

On joitain tuotteita, joita ei ole helppo ostaa verkosta. Hajuveden tilaaminen verkossa on tyypillisesti tällainen tuote. Kuinka voit valita hajuveden ilman tuoksunäytettä?

Smaragdi - jalokivien kuningas

Ei ole yhtä suosittua jalokiveä, jolla olisi niin pitkä historia kuin smaragdilla. Siitä on olemassa monia legendoja ja mielenkiintoisia tarinoita.

Timantti: jalokivien kuningatar

Timantti on jalokivi, josta kaikki ovat kuulleet jossain muodossa. Timantti käsitteenä on sama kuin aatelisto, etuoikeus ja ainutlaatuisuus. Mutta mitä muuta timantista kannattaa tietää? Kuinka sellaisen voi saada?

Ametisti: mielen jalokivi

Ametisti on yksi mielenkiintoisimmista jalokivistä, joka eroaa monin tavoin muista tunnetuista vastineistaan. Sen historia on ainakin yhtä vaikuttava kuin itse kivi. Pysy kuulolla ja tiedät kaiken mitä ametistista tarvitsee!

Helmi: Kuningattarien jalokivi

Ihmisen ja helmen ensimmäisestä erityisestä kohtaamisesta on syntynyt paljon mielenkiintoisia tarinoita, joista yksi on mielenkiintoisempi kuin toinen. Kimaltelevaa kaunista helmeä, josta on tehty upeita helmikoruja muinaisista ajoista lähtien, voidaan perustellusti kutsua kuningattarien jalokiveksi.