Palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Onnittelut uusista koruistasi! Tulet ehdottomasti rakastamaan niitä! Jos et ole tyytyväinen tuotteisiin ja päätät lähettää sen takaisin meille, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa korut siitä päivästä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteet.

Pyydämme sinua palauttamaan tuotteet alkuperäisessä kunnossa avaamattomana. Täytä myös palautuslomake, löydät sen laskustasi. Pakettisi sisältää tavarat ja laskun.

Jos tilasit useamman kuin yhden tuotteen, lähetä takaisin vain ne tuotteet, joihin et ole tyytyväinen.

Jos olet saanut todistuskortin koruihisi ja haluat korvata korut tai haluat hyvityksen, muista lähettää myös todistuskortti takaisin. Ilman sitä emme voi hyväksyä hyvitystä tai korvauspyyntöä.

Lähetämme kaikki korvakorut läpinäkyvässä pussissa tarralla suljettuna. Jos haluat palauttaa tuotteen, älä poista tarraa. Jos poistat sen, emme voi hyväksyä hyvitystä tai korvauspyyntöä hygieniasyistä.

Vaihto

Jos haluat saada korvaavan tuotteen, lähetä vain tuote, johon et ole tyytyväinen. Hyvitys: Jos haluat saada rahasi takaisin, palauta myös saamasi lahja (t). Jos haluat palauttaa setin, lähetä kaikki setin osat.

Huomaa, että tuotteiden palautuskustannukset kuuluvat asiakkaalle. Palauta tuotteet Postin välityksellä. Palautukset ja hyvitykset käsitellään 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Emme voi hyväksyä palautustasi, jos se toimitetaan meille postiennakolla, koska siirrämme palautettujen tavaroiden arvon pankkitilillesi.

Jos sait alennusta ostoksestasi ja päätät lähettää tuotteet takaisin, vähennämme alennuksen arvon hyvitettävästä summasta riippumatta siitä, palautatko tilauksesi kaikki tuotteet vai vain osan niistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota rohkeasti yhteyttä meihin numerossa +358 10804505 arkipäivisin klo 8.00–16.30. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse: web@korutv.fi

Jos sinulla on kysyttävää sormusten koosta, kaulakorujen pituudesta, uusimmista mallistoista tai erikoistarjouksista, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Odotamme puheluasi.