Toimitusehdot

Koska olet meille tärkeä, pakettisi valmistellaan samana päivänä kun teet tilauksen. Jos tilauksesi ylittää 50€, Fedex toimittaa pakettisi 2 työpäivän kuluessa ilmaiseksi. Alle 50 euron tilauksista pakkaus- ja toimituskulut ovat 3,95€.

Toimitus

Paketit toimittaa kuljetuspalvelu. Toimituspäivä ilmoitetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä, saat tästä tiedon myös tilausvahvistukseen sähköpostiisi. Voit muuttaa toimitusaikaa soittamalla tilausvahvistuksessa näkyvään puhelinnumeroon.

Yhden tilauksen ostoraja on 1500,00€.

Kun lähetät tilauksen, ilmoitathan puhelinnumerosi, jotta kuriiri tavoittaa sinut mahdollisten lisätietojen varalta, tai haluaa keskustella toimitusajasta tarkemmin.

FEDEX:in kuriiripalvelu toimittaa tilauksesi ilmoitettuun osoitteeseen 1-2 työpäivän kuluessa, arkisin klo 8–17. Kuriiri yrittää toimittaa tilauksen määritettyyn osoitteeseen kahdesti. Jos pakettia ei voida toimittaa toisen kerran, paketti palautetaan meille. Ennen kuin paketti toimitetaan, saat sähköpostin ja / tai tekstiviestin, mikäli olet syöttänyt matkapuhelinnumerosi tilausta tehdessäsi tai rekisteröidessäsi. Saat arvioidun toimitusajan (3 tunnin sisällä) tekstiviestillä / sähköpostilla. Jos haluat tiedustella pakettisi kulkua, voit olla yhteydessä kuriiripalveluun soittamalla numeroon  010 800 515 tai syöttämällä pakettisi seurantanumeron TÄÄLLÄ.

FEDEX:in asiakaspalvelu
010 800 515 Kiinteä linja 0,0828 EUR per soitto + 0,0595 EUR per minuutti.
Mobiili 0,0828 EUR per soitto + 0,1704 EUR per minuutti (plus ALV).
Ulkomaan puhelinnumero +358 10 800 515.
Aukioloajat: Olemme tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 08.00 – 17.00.

Jos et ole paikalla, samassa osoitteessa oleva toinen henkilö voi vastaanottaa pakettisi, kirjallista lupaa ei tarvitse antaa. Tässä tapauksessa toisen henkilön tulee tietää vähintään kaksi paketin tiedoista (asiakkaan nimi, verkkokaupan nimi, tuotteen nimi, maksettava summa), jotta hänet voidaan hyväksyä paketin vastaanottajaksi.

Toimituksen peruminen

Jos verkkokauppa ei täytä sopimusvelvoitetta, koska sillä ei ole sopimuksessa määriteltyjä tuotteita tai se ei pysty tarjoamaan tilattua palvelua, verkkokauppa on velvollinen ilmoittamaan asiasta asiakkaalle.

Verkkokauppa ei tee sopimusta alaikäisten kanssa. Asiakas ilmoittaa olevansa täysi-ikäinen hyväksymällä ehdot.